Muutoksia vesiliikenteen reitteihin

merikartta

Kalasataman Nihdin ja Korkeasaaren välisen Finkensillan ja Korkeasaaren ja Laajasalon välisen Kruunuvuorensillan rakennustyöt aiheuttavat muutoksia alueen vesiliikenteelle. Mustikkamaa-Korkeasaari-väylä on suljettu ja Herttoniemen väylän linjaus on muutettu kulkemaan Nimismies- ja Emäntäluotojen länsipuolelta. Mustikkamaa-Korkeasaari-väylän korvaava tilapaisväylä on käytössä arviolta vuoden 2023 loppuun ja Herttoniemen väylän muutos vuoteen 2025. 

Nämä rakennusaikaiset tilapaiset väylät ovat yksityisväyliä. Väylät merkitään kevään aikana sini-valkoisin yksityisväyläviitoin. Merialueella olevat työsillat on valaistu led-valonauhoin ja Kruunuvuorensillan kulkuaukko vilkkuvaloin. Vesialue työmaiden ympäristössä tullaan merkitsemään keltaisin erikoismerkein.

Tarkemmat ja päivittyvät tiedot hankkeen vaikutuksista vesiliikenteeseen on kerätty erilliseen Veneilijöille-sivullemme.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Venekerhotilaisuuden anti

Järjestimme alueen venekerhoille ja veneilyyn liittyville viranomaisille keskustelutilaisuuden maaliskuussa. Täältä voit lukea tilaisuudessa esitetyt kysymykset ja vastaukset (pdf).