Tietoa työmaista saa näiltä sivuilta

Havainnekuva.
Tuleva Kruunuvuorensilta kurkottaa yli Kruunuvuorenselän. Etualalla Korkeasaari ja taustalla Kruunuvuorenranta. Kuvan alareunassa näkyy myös nykyinen Korkeasaarensilta ja tulevan Finkensillan pää. Kuva: WSP ja Knight Architects

Me Kruunusillat-raitiotien tekijät rakennamme ratikkareitin varrelle myös uutta rantaa ja katuja sekä uuden Hakaniemensillan. Lisäksi korjaamme viemäreitänne, vesijohtojanne sekä sähkö- ja telekaapeleitanne.

Työmaamme kaupunkialueella aiheuttavat väistämättä runsaasti haittoja, joita ovat erityisesti kova melu ja muuttuvat liikennejärjestelyt. Meluavat työt kestävät Hakaniemen alueella vuosia.

Tietoa aluekohtaisesti

Haluamme aktiivisella viestinnällä kertoa haitoista, jotta voitte paremmin varautua niihin. Tälle sivustolle on koottu laaja tietopankki kaikesta Kruunusillat-raitiotiehen liittyvästä. Sivusto tulee päivittymään ja laajentumaan suunnittelun ja rakentamisen edistyessä.

Hanketietoa-osion alta löydät muun muassa vastaukset Usein kysyttyihin kysymyksiin. Rakentaminen-osion alta löydät alueelliset sivumme. Jokaisella aluesivuilla on tai tulee olemaan seuraavat asiat:

  • Katukohtainen rakentamisen aloitusaikataulu, joka tarkentuu rakentamisen aloituksen lähestyessä.
  • Tietoa siitä mitä rakennamme, miten alue tulee muuttumaan ja millainen se on “valmiina”. Nämä sivut täydentyvät suunnittelun edistyessä.
  • Alueen uutiset, joissa kerromme tulevista liikennejärjestelyistä, yötöistä ja erityisen meluavista työvaiheista.
  • Tulossa on myös kartta, josta näkee tällä hetkellä voimassaolevat Kruunusillat-työmaista johtuvat liikennejärjestelyt.

Vinkki: Voit merkitä oman nettiselaimesi suosikiksi omaan alueesi sivun. Näin pääset jatkossa suoraan sinua eniten kiinnostavalle sivulle.

Olemme aktiivisia somessa

Saat samat tiedot myös Facebookin tai Twitterin kautta. Ne ovat myös käteviä kanavia olla yhteydessä meihin. Jos et käytä sosiaalista mediaa, seuraa tämän sivuston uutisia. Palautelomakkeella voit antaa meille palautetta.

Entä jos en käytä nettiä?

Suurten työmaiden aloituksista, yötöistä ja mahdollisista lyhyistä vesi- ja sähkökatkoista kerromme huoneisto- tai rappukohtaisilla tiedotteilla.

Linkit