Yötöitä Laajasalossa 7.12.2023 alkaen

Kaivinkone yöllä.

Koirasaarentiellä ja Laajasalontiellä on luvassa yötöitä 7.12.2023 alkaen. Työskentelemme yöaikaan liikenteellisen haitan minimoimiseksi. Työt eivät aiheuta erityisen kovaa melua, mutta valitettavasti ne eivät ole täysin äänettömiäkään.

7.-8.12.2023

Torstain ja perjantain välisenä yönä 7.-8.12.2023 pystytämme ajolanka- ja valaisinpylväitä Koirasaarentiellä välillä Gunillantie-Jurmonkuja.

Koirasaarentien eteläinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana pohjoiskaistaa pitkin. Eteläpuolen kiinteistöille ajo sallitaan ohjatusti. Kaistansulku ei vaikuta bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.

11.-16.12.2023

Näillä näkymin maanantain ja tiistain välisestä yöstä 11.-12.12.2023 alkaen aina perjantain ja lauantain väliseen yöhön 15.-16.12.2023 asti asennamme katuvaloja yötyönä koko Laajasalossa.

  • Haakoninlahdenkadun risteys: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on hetkellisiä pysähdyksiä moottoriajoneuvoliikenteessä.
  • Koirasaarentie välillä Haakoninlahdenkatu-Stansvikintie: Koirasaarentien pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Gunillantie-Jurmonkuja: Koirasaarentien eteläinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana pohjoiskaistaa pitkin. Eteläpuolen kiinteistöille ajo sallitaan ohjatusti. Kaistansulku ei vaikuta katuosuuden bussiliikenteeseen tai -pysäkkeihin, sillä se tehdään bussikatkon aikaan.
  • Koirasaarentie välillä Jurmonkuja-Reiherintie: Pohjoinen ajokaista on suljettu. Liikenteenohjaajat ohjaavat moottoriajoneuvoliikenteen vuorottelevana eteläkaistaa pitkin.
  • Laajasalontie: Paikalla on liikenteenohjaajia. Luvassa on paikallisia kaistansulkuja sekä etelään että pohjoiseen päin, mutta kumpaankin suuntaan on vähintään yksi kaista käytössä.

Haluamme häiritä asukkaiden unta ja alueen liikennettä mahdollisimman vähän. Aloitamme Haakoninlahdenkadun risteyksestä ja etenemme kohti Yliskylää sitä mukaa kuin ehdimme. Siksi emme pysty sanomaan etukäteen, minä yönä olemme missäkin kohdassa.

Lopuksi

Pahoittelemme häiriöitä ja kiitämme kärsivällisyydestä. Se on laiha lohtu, tiedämme sen.