Yötöitä Laajasalossa viikoilla 26-27

Kaivinkone yöllä.

Koirasaarentiellä, Laajasalontiellä ja lähikaduilla tehdään yötöitä viikoilla 26 ja 27.

Koirasaarentie välillä Saaristolaivastonkatu-Haakoninlahdenkatu

Kuten aikaisemmin tiedotimme tässä uutisessa, viikolla 26 tehdään radan hitsaustöitä yöaikaan Koirasaarentien ja Haakoninlahdenkadun risteyksessä sekä Haakoninlahdenkadun ja Astridinkadun risteyksessä.

Viikolla 27 hitsaustöitä tehdään Koirasaarentiellä välillä Saaristolaivastonkatu-Haakoninlahdenkatu sekä Koirasaarentien ja Haakoninlahdenkadun risteyksessä.

Hitsaustöitä tehdään sunnuntain ja perjantain välisinä öinä klo 18-05. Työvaiheeseen kuuluu kiskojen leikkaus, josta voi kuulua ajoittain lyhytaikaista melua. Kesällä hitsaustyöt joudutaan tekemään yöllä, kun kiskot ovat viileät.  

Hitsauksia tehdään yötyönä myös viikon 27 jälkeen, mutta työalue siirtyy ratatöiden etenemisen tahtiin.

Jurmonkujan ja Koirasaarentien risteysalue

Teemme liikennejärjestelymuutoksia Jurmonkujan risteyksessä torstain 29.6. ja perjantain 30.6. välisenä yönä. Työstä ei aiheudu erityisen kovaa melua, mutta täysin äänetöntäkään se ei ole. Siirrämme esimerkiksi suoja-aitoja kaivinkoneella. Liikennejärjestelymuutokset tehdään yöllä, jotta häiritsemme liikennettä mahdollisimman vähän.

Laajasalontie

Teemme liikennejärjestelymuutoksia Laajasalontien, Isosaarentien ja Reposalmentien risteyksessä sunnuntain 2.7. ja maanantain 3.7. välisenä yönä. Lisäksi sunnuntain 2.7. ja perjantain 7.7. välisinä öinä Laajasalontiellä poistetaan asfalttia. Asfaltin sahauksesta saattaa aiheutua hieman melua. Työt tehdään yöllä, jotta häiritsemme liikennettä mahdollisimman vähän.

Työajoistamme yleisesti

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kello 7–18, mutta toisinaan ympäristöviranomaisen antaman luvan mukaisesti klo 22 asti tai viikonloppuisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena klo 7–18. On silti tosiasia, että myös muut työmme voivat häiritä.

Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.