Nattarbeten i Degerö veckor 26-27

Kaivinkone yöllä.

På Hundholmsvägen, Degerövägen samt de närmaste gatorna utförs nattarbeten under veckor 26 och 27.

Hundholmsvägen mellan Skärgårdsflottsgatan och Håkansviksgatan

Som vi tidigare berättat, under vecka 26 utförs svetsning av skenor nattetid i korsningen av Hundholmsvägen och Håkansviksgatan samt i korsningen av Håkansviksgatan or Astridsgatan.

Under vecka 27 utförs svetsning på Hundholmsvägen mellan Skärgårdsflottsgatan och Håkansviksgatan och i korsningen av Hundholmsvägen och Håkansviksgatan.

Svetsning utförs nätterna mellan söndagen och fredagen kl. 18-05. Till arbetsskedet hör skärning av skenorna, vilket kan orsaka kortvarigt buller tidvis. Vi strävar efter att utföra skärningen kl. 18-22. På sommaren måste arbetet utföras nattetid när skenorna är svala.

Denna typ av nattarbete kommer också att utföras efter vecka 27, men arbetsområdet flyttar.

Korsningen av Jurmogränden och Hundholmsvägen

Vi förändrar trafikarrangemang i korsningen av Jurmogränden natten mellan torsdag 29.6. och fredag 30.6. Arbetet orsakar inte särskilt buller men är inte heller helt ljudlöst. Arbetet utförs nattetid för att störa trafik så lite som möjligt.

Korsningen av Degerövägen, Mjölovägen och Rävsundsvägen

Vi förändrar trafikarrangemang i korsningen av Degerövägen, Mjölovägen och Rävsundsvägen natten mellan söndag 2.7. och måndag 3.7. Dessutom sågas asfalt nätterna mellan söndag 2.7. och fredag 7.7. på Degerövägen, vilket kan orsaka buller. Arbetena utförs nattetid för att störa trafik så lite som möjligt.

Om våra arbetstider

Vi arbetar huvudsakligen på vardagar kl 7-18. Dessutom arbetar vi ibland till 22, på helger och helgdagar och av tvingande skäl på natten. Vi gör de arbeten som orsakar mest buller på vardagar kl 7-18. Det är dock ett faktum att andra arbeten kan också orsaka buller eller störa.

Vi beklagar olägenheterna.