Työmaamme Kruunuvuorenrannassa 2022

kartta

Olemme aloittaneet Koirasaarentien länsipäässä Korkeasaareen johtavan Kruunuvuorensillan rakennustyöt. Siltatyöt kestävät vuoteen 2025. Tämän jälkeen sillalle rakennetaan raitiotie. Tavoite on, että matkustajaliikenne käynnistyy vuonna 2027. Vielä ei tiedetä voivatko pyöräilijät ja kävelijät päästä sillalle ennen raitioliikennettä.

Huhti-joulukuussa työskentelemme Haakoninlahdenkadulla, Stansvikin rantakadulla ja Mirandankadulla. Teemme raitiotien vaativat maanalaiset työt, pysäkit ja asennamme jo nyt ensimmäiset kiskot, vaikka matkustajaliikenne alkaakin vasta vuonna 2027. On mahdollista, että työskentelemme vuoden lopussa myös Koirasaarentiellä (välille Saaristolaivastonkatu-Haakoninlahdenkatu).

Työmaat aiheuttavat haittaa

Haittaamme arkeanne, vaikka emme haluaisi. Työmaat aiheuttavat turvallisuutenne takia muutoksia liikkumiseen. Opastamme reitit kadulla niin, että näette helposti mistä pääsee minnekin. Jos näin ei ole, antakaa meille palautetta. Kerromme myös nettisivuilla ja Facebookissa tulevista muutoksista. Siltatyömaalle kulkee paljon työmaaliikennettä.

Kadunvarsipysäköinti ei enää ole mahdollista Haakoninlahdenkadun varrella huhtikuusta lähtien.

Rakentaminen aiheuttaa muutoksia myös veneväyliin.

Työmme aiheuttaa melua ja pölyä, joita torjumme kaikin käytettävissä olevin keinoin. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kello 7-18, mutta toisinaan ympäristöviranomaisen antaman luvan mukaisesti klo 22 asti tai viikonloppuisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On silti tosiasia, että myös muut työmme voivat häiritä. Sillanrakennuksen kovin melu kestää maaliskuun loppuun.

Tietoa on saatavilla

Näiden nettisivujen lisäksi somessa: