Koirasaarentiellä louhintaa 11.6.2024 alkaen

Kuulosuojaimet.

Koirasaarentiellä ja Köökarinkujan risteyksessä tehdään 11.6.2024 alkaen kovaa melua aiheuttavaa kallion louhintaa. Työvaiheen arvioitu kesto on heinä-elokuun vaihteeseen, mutta kovaa melua ei ole luvassa koko aikaa. Työ tehdään jaksoissa. Kalliota on pakko louhia pois kunnallistekniikan rakentamiseksi ja katualueen korkoerojen tasoittamiseksi.

Kallion louhintaan kuuluu porausta, räjäytyksiä ja louheen lastausta. Poraus aiheuttaa jatkuvaa kovaa melua. Räjäytykset ovat satunnaisia ja niitä tehdään arviolta 1–5 päivässä. Kaikki lähialueen liikenne pysäytetään muutamiksi minuuteiksi räjäytysten ajaksi. Myös louheen lastauksesta syntyy melua, mutta ei yhtä kovaa kuin porauksesta.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kello 7–18, mutta toisinaan ympäristöviranomaisen antaman luvan mukaisesti klo 22 asti tai viikonloppuisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt yleensä arkena klo 7–18. On silti tosiasia, että myös muut työmme voivat häiritä.

Tarjoamme heikkoa apua eli korvatulppia halukkaille. Niitä voi noutaa postilaatikosta Köökarinkujan risteyksestä tai Reiherintien risteyksestä.

Pahoittelemme häiriöitä ja kiitämme kärsivällisyydestä.