Koirasaarentiellä ja lähikaduilla jatkuvat kovaa melua aiheuttavat työt

Kuulosuojaimet.

Koirasaarentien itäpäässä eli Koirasaarentiellä välillä Reiherintie-Laajasalontie ja lähikaduilla on tehty kovaa melua aiheuttavia töitä tammikuusta asti.

Koirasaarentiellä välillä Reiherintie-Lauri Mikonpojan tie sekä Isosaarentiellä välillä Koirasaarenrinne-Jussaarenkuja jatkuu arviolta viikolla 18 tai 19 kallion louhinta, josta aiheutuu kovaa melua. Kallion louhintaan kuuluu sekä porausta että räjäytyksiä. Räjäytyksistä ilmoitetaan äänimerkillä. Kaikki liikenne kadulla pysäytetään muutamiksi minuuteiksi räjäytysten ajaksi.

Lisäksi Koirasaarentien itäpään ympäristössä jatketaan lähitulevaisuudessa muitakin kovaa melua aiheuttavia töitä, kuten pontitusta. Pontitus jatkuu Koirasaarentien eteläreunalla arviolta viikolla 19.

Tarjoamme korvatulppia halukkaille. Niitä voi käydä hakemassa postilaatikoista, jotka sijaitsevat Koirasaarentien ja Reiherintien risteyksessä sekä Köökarinkujan eteläpäässä.

Melua syntyy ajoittain myös muualla Laajasalossa Koirasaarentien itäpään lisäksi. Nämä työt ovat kuitenkin pääsääntöisesti lyhytkestoisempia.

Kova melu on välttämätöntä, jotta voimme esimerkiksi louhia kalliota pois uusien katujärjestelyjen ja kunnallistekniikan tieltä sekä tukea kaivantoja teräsponteilla.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt yleensä arkena klo 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Pahoittelut häiriöistä ja kiitos kärsivällisyydestä.