Liikennejärjestelyjä ja yötöitä Koirasaarentien ja Lauri Mikonpojan tien risteyksessä 13.3.2024

Kaivinkone yöllä.

Teemme liikenteeseen vaikuttavia töitä Koirasaarentien ja Lauri Mikonpojan tien risteyksessä 13.3.2024 klo 21 alkaen. Pudotamme Koirasaarentien ylittävän väliaikaisen ilmakaapelin alas sekä siirrämme sähköpylväitä ja niiden betonijalustoja pois maanrakennustöiden tieltä. Työn arvioitu kesto noin 3 tuntia.

Työn aikana paikalla on liikenteenohjaajia. Koirasaarentiellä Lauri Mikonpojan tien risteyksen kohdalla on käytössä vain yksi ajokaista ja moottoriajoneuvoliikenne toimii vuorottelevana. Koirasaarentien ja Lauri Mikonpojan tien risteys on poissa moottoriajoneuvoliikenteen käytöstä, ja korvaava reitti kulkee Kasperinkujan kautta. Lisäksi kaikki liikenne (moottoriajoneuvoliikenne, jalankulku ja pyöräily) pysäytetään kaapelin laskun ja noston ajaksi.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kello 7–18, mutta toisinaan ympäristöviranomaisen antaman luvan mukaisesti klo 22 asti tai viikonloppuisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt yleensä arkena klo 7–18. On silti tosiasia, että myös muut työmme voivat häiritä. Tarjoamme laihaa lohtua eli korvatulppia. Niitä voi noutaa Köökarinkujan risteyksessä ja Alepan edessä sijaitsevista postilaatikoista.

Pahoittelemme aiheuttamaamme häiriötä.