Kruununhaassa aloitetaan uusia melua aiheuttavia työvaiheita

Kuulosuojaimet.

Siltavuorenrannassa aloitetaan uusia melua aiheuttavia työvaiheita viikolla 12.

Kallionporaus alkaa viikon 12 alussa Pohjoisranta 26:n edustalla ja kestää näillä näkymin viikolle 14 saakka. Melu on ajoittaista ja sitä aiheutuu noin 1-2 kertaa päivässä, joinain päivinä ei ollenkaan. Tätä työtä tehdään arkisin klo 9-18 välillä.

Lyöntipaalutus aloitetaan myös viikon 12 alussa Siltavuorenranta 1:n kohdalla. Paalutustyöt liittyvät uuden Hakaniemensillan rakentamiseen ja ne kestävät useita viikkoja. Paalutusta tehdään arkisin klo 7-18 välillä.

Alueella on jo pidemmän aikaa ollut käynnissä myös porapaalutustyö, joka sekin jatkuu vielä toukokuulle saakka. Myös kesäkuukausille on luvassa melua aiheuttavia töitä.

Lisäksi viikonloppuna 19.-20.3. Pohjoisrannassa tehdään kunnallistekniikan asennusta päivätyönä. Työstä ei pitäisi aiheutua kovaa melua.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Työvaiheesta aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia eli korvatulppia halukkaille: niitä on noudettavissa postilaatikosta, joka sijaitsee Kirjatyöntekijän ja Välikadun risteyksessä, kevyen liikenteen sillan vieressä.

Pahoittelemme häiriöitä!