Melua aiheuttavaa porapaalutusta ja liikennejärjestelyjä Sörnäisten rantatiellä 6.-12.7.

Tiedotimme aikaisemmin, että kovaa melua aiheuttava porapaalutus tehtäisiin yötyönä 11.-13.7. Työ on saatu järjesteltyä niin, että porapaalutus tehdään päiväsaikaan 6.7.-11.7. eikä yötöitä näillä näkymin tarvitse toteuttaa.

Porapaalutusta tehdään arkipäivisin klo 7-18 välillä.

Porapaalutuksista johtuen Sörnäisten rantatiellä joudutaan lisäksi sulkemaan Näkinaukion jalankulun ja pyöräilyn väylät tilapäisesti 6.-12.7.2022. Kiertotie on opastettu maastossa. Järjestely on pakko tehdä, jotta Näkinsillan tuet saadaan tehtyä.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Työvaiheista aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia (korvatulppia) halukkaille. Niitä on noudettavissa postilaatikosta Hakaniemenrannasta (Hakaniemenranta 16) tai väliaikaisen Näkinsillan päästä.

Pahoittelemmsuuresti aiheuttamaamme häiriötä.