Sörnäisten rantatien kovaa melua aiheuttavat louhintatyöt jatkuvat viikoilla 31-35

Kuulosuojaimet.

Arviolta 3.8. alkaen Sörnäisten rantatiellä tehdään kovaa melua aiheuttavia kallion louhintatöitä. Töitä tehdään Sörnäisten rantatie 13-15:n kohdalla eli Haapaniemenkadun risteyksen ja rakenteilla olevan uuden Näkinsillan välissä. Työt kestävät arviolta viikon 35 loppuun.

Louhintatöihin kuuluu porausta ja räjäytyksiä. Porausta tehdään arkisin klo 7-18 välillä. Räjäytyksiä on enintään 3-4 kertaa päivässä, arkipäivisin klo 9-15 välillä. Räjäytyksistä ilmoitetaan äänimerkein.

Louhintaa joudutaan tekemään, koska kallio estää muuten kunnallisteknisiä töitä.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Työvaiheesta aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia (korvatulppia) halukkaille. Niitä on noudettavissa esimerkiksi väliaikaisen Näkinsillan yläpäästä sekä toisesta alapäästä postilaatikosta.

Pahoittelemme suuresti aiheuttamaamme häiriötä.