Pontitusta Koirasaarentien ja Henrik Borgströmin tien risteyksessä 25.1.2024 alkaen

Kuulosuojaimet.

Aloitamme Koirasaarentien ja Henrik Borgströmin tien risteyksessä arviolta 25.1.2024 pontituksen, joka aiheuttaa kovaa melua. Pontitus tarkoittaa teräslevyjen upottamista maahan kaivannon tukemiseksi savisessa maaperässä. Työvaiheen arvioitu kesto on noin kaksi viikkoa.

Koirasaarentien itäpään ympäristössä tehdään muitakin kovaa melua aiheuttavia töitä.

  • Koirasaarentie välillä Renvallinkuja-​Laajasalontie: Alueella on käynnissä iso kallion louhintatyö, koska loivennamme raitiovaunulle liian jyrkkää mäkeä. Ensimmäisen vaiheen on tarkoitus valmistua helmikuussa. Toinen vaihe alkanee keväällä ja kestänee vähintään pari kuukautta.
  • Koirasaarentie välillä Svanströminpolku-​Laajasalontie: Arviolta helmikuusta lähtien alamme porapaaluttamaan tukimuurin rakentamiseksi. Melua syntyy joitakin viikkoja.
  • Muutkin melutyöt ovat mahdollisia, jopa lyhyellä varoitusajalla. Tiedotamme niistä parhaamme mukaan.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin kello 7–18, mutta toisinaan ympäristöviranomaisen antaman luvan mukaisesti klo 22 asti tai viikonloppuisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt yleensä arkena klo 7–18. On silti tosiasia, että myös muut työmme voivat häiritä.

Tarjoamme heikkoa apua eli korvatulppia halukkaille. Niitä voi noutaa postilaatikosta Henrik Borgströmin tien risteyksestä Alepan edestä tai Köökarinkujan ja Koirasaarentien risteyksestä.

Pahoittelemme häiriöitä ja kiitämme kärsivällisyydestä.