Pontitusta ja voimakasta melua Pohjoisrannassa

Pontitus Pohjoisrannassa

Olemme aloittaneet voimakasta melua aiheuttavan pontituksen Kruununhaassa, Pohjoisranta 26:n kohdalla.

Mitä ja miksi?

Siirrämme ja uusimme kunnallistekniikkaa uuden Hakaniemensillan ja alueen uusien katujärjestelyiden rakentamisen valmistelevina töinä. Tästä syystä teemme myös Pohjoisrantaan kaivannon uusia vesihuoltolinjoja varten. Pontituksen eli ponttiseinien maahan lyömisen tarkoituksena on tukea kaivantoa maan sortumiselta.

Milloin?

Olemme aloittaneet pontituksen tiistaina 15.6. Työ kestää ensimmäisessä vaiheessaan arviolta viisi päivää. Päivittäinen työaika on arkisin kello 7–18 välillä, ja aloitamme erityistä melua aiheuttavat työt noin kello 8.

Jatkamme työtä tämänhetkisen arvion mukaan viikon 25 lopussa tai viikon 26 alussa. Voimme joutua tekemään työtä useassa vaiheessa riippuen esimerkiksi maaperän laadusta.

Muuta huomioitavaa

Työvaiheesta aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Herkkiä lemmikkieläimiä ei suositella jätettäväksi yksin kotiin. Tarjoamme kuulosuojaimia eli korvatulppia halukkaille. Niitä voi käydä hakemassa työmaakoppiemme ulkopuolella olevasta postilaatikosta, jossa lukee ”Kuulosuojaimet”. Työmaakopit ovat osoitteessa Siltavuorenranta 15.

Pontitus Pohjoisrannassa