Reiherintien pohjoispäässä vuorotteleva liikenne 18.9. alkaen

Liikennemerkki, jossa nuoli.

Maanalaiset työt, kuten vesijohtolinjojen rakentaminen, alkavat Reiherintien pohjoispäässä. Uudet työalueet aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin 18.9.2023 alkaen. Merkittävin vaikutus on Reiherintien pohjoispään muuttuminen yksikaistaiseksi, jolloin kohdassa on vuorotteleva liikenne. Järjestely on voimassa arviolta kuukausia. Pahoittelemme häiriöitä ja kiitämme kärsivällisyydestä.

Vaikutukset moottoriajoneuvoliikenteeseen

Reitit säilyvät pääpiirteissään samanlaisena. Reiherintien pohjoispää on vuorottelevalla liikenteellä noin 40 metrin matkalla. Väistämisvelvollisuus on Koirasaarentien risteystä kohti ajaessa. Liikenteen hidastuminen risteysalueella on todennäköistä.

Reiherintien ja Koirasaarentien risteyksessä sijaitsevalta pysäköintialueelta pääsee kääntymään ainoastaan etelään. Pohjoiseen kohti Koirasaarentietä kääntyminen on kielletty. Tämä johtuu siitä, että pysäköintialueen liittymä jää vuorottelevan liikenteen alueelle.

Suosittelemme Laajasalontielle suuntaavia Reiherintien asukkaita käyttämään Reiherintien suoraa liittymää Laajasalontielle, jotta vuorottelevan liikenteen kohta ei ruuhkautuisi. Pidämme Reiherintien pohjoispään auki ensisijaisesti bussiliikenteen mahdollistamiseksi.

Lisäksi Koirasaarentien, Reiherintien ja Henrik Borgströmin tien risteyksen liikenneympyrä poistuu.

Vaikutukset joukkoliikenteeseen

Moottoriajoneuvoliikenteen muutokset koskevat myös bussiliikennettä.

Vaikutukset jalankulkuun ja pyöräilyyn

Ei vaikutuksia nykyisiin reitteihin.

Kartta nykyhetken järjestelyistä

Kaikki juuri nyt voimassa olevat liikennejärjestelyt näet tämän sivun lopussa olevasta kartasta. Pyrimme pitämään karttaa mahdollisimman ajan tasalla.